BRÖLLOP PÅ HOTELLET!

Bröllop på Tyringe Kurhotell

Vänd er till oss på anrika Tyringe Kurhotell i Skåne för att arrangera er fest, högtidsdag, bröllop eller dop! Med hög personlig service och stor känsla för högtidliga tillfällen är vi noga med att anpassa tillställningen efter er. Vi erbjuder kompletta bröllopspaket på vårt hotell där allt ni kan tänkas behöva och vilja ha ingår, från stilfulla festlokaler till högklassig mat. Ni kan med andra ord känna er trygga när ni vänder er till oss för er tillställning. Vill ni läsa mer om vårt hotell? Läs mer här.

Låt oss arrangera ett oförglömligt bröllop – kontakta oss idag.

Kyrkan

Den fantastiskt vackra Tyringe Kyrka är belägen endast 200 meter från Kurhotellet. Ni behöver därmed inte välja mellan anrik kultur i vackra omgivningar samt närhet till festlokalen och middagen. Lika enkelt och bekvämt som njutbart.

Matsalar

Vi erbjuder stilfullt inredda matsalar som passar både stora och små sällskap! Med anor från tidigt 1900-tal kan ni räkna med lokaler som är lika iögonfallande som anpassade efter just ert sällskap. Maten är av första klass och servicen är personlig.

Arrangemang

Vi arbetar med helhetslösningar för att ni ska få tillställningen som ni önskar ha den.
Med lång erfarenhet av bröllop arbetar vi med stort engagemang inom alla detaljer. Vi har ett tätt samarbete med florister samt många kontakter på underhållning. För oss är det en självklarhet att ge er både det bröllop som den bröllopsfest ni drömmer om!

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

Kontakta oss

Bröllopslokaler

Våra lokaler

Övernattning

Våra rum