VÄLORGANISERADE TRÄNINGSLÄGER FÖR MÅNGA OLIKA SPORTER

TRÄNINGSLÄGER FÖR DITT LAG ELLER FÖRENING

Arrangera ert nästa träningsläger i Sverige. Med vårt koncept för träningsläger – Tyringe Sport Camp erbjuder vi träningsläger i anpassade paket för lag och föreningar och individuella satsningar i kurortsmiljö i Sverige med moderna förtecken.

Du finner unika möjligheter till att arrangera träningsläger på hotellet tack vare den stora mängd av idrottsanläggningar som ligger i direkt anslutning till hotellet. Detta gör kurhotellet till ett utmärkt hotell för träningsläger i Sverige. 

Ta gärna del av de olika idrottsanläggningarna här.

Träningsläger
Välorganiserade träningsläger

VÄLORGANISERADE TRÄNINGSLÄGER FÖR UNGDOM SÅVÄL SOM PROFESSIONELLA SPORTUTÖVARE

Hotellet har lång erfarenhet av att arrangera träningsläger och sista tiden har konceptet utvecklats och samtliga faciliteter genomgått en omfattande renovering.

Vi erbjuder träningsläger för flera discipliner. Med inkvartering i vår Sport Lodge bor idrottarna tillsammans och svetsas samman. Medföljande föräldrar kan checka in på Kurhotellet, njuta i natursköna omgivningar och för de som vill träna själva så finns det möjligheter för det.

Förfinad komfort, stort utbud av toppmoderna träningsanläggningar och flexibla lösningar gör Tyringe Kurhotell till en plats där ungdomar, föräldrar och professionella utövare trivs bra och kan maximera sin träning. 

Vi är en nyskapande destination för träning och gemenskap med välmående i fokus för alla som vill träna och toppa formen.

Ta del av våra koncept för träningsläger eller kontakta oss så löser vi ditt önskade upplägg. Vill du läsa mer om vårt hotell? Läs mer här.

TRÄNINGSLÄGER INOM FLERA IDROTTER

Det finns möjligheter för träningsläger inom väldigt många sporter med tanke på alla sportanläggningar som ligger runt hotellet. 

De vanligaste typerna av träningsläger som kommer till oss är fotboll, ishockey, innebandy, handboll, basket, konståkning, friidrott, basket, orientering, cykling, löpning och boule. 

Men det finns bra möjlighet för i princip alla typer av idrotter och träning. 

Läs mer om de sportanläggningar som du finner i vår närhet här.

Träningsläger för flera idrotter
Träningsläger boende

UNIKT OCH ROLIGT BOENDE UNDER TRÄNINGSLÄGER

Under ert träningsläger bor ni tillsammans i ert lag/förening i det vi kallar Sport Lodge. Här finns kapacitet för över 100 boende. Här hittar du 3 stora sovsalar där det i varje sovsal kan bo mellan 20-30 personer. 

Det finns även 5 mindre rum där man kan bo mellan 4-8 personer. Sport Lodge är en egen och avskild del från övriga hotellets verksamhet.
Sport Lodge i kombination med Kurhotellet och unika träningsmöjligheter gör oss till ett prisvärt och nyskapande träningsläger. 

Du kan välja att bo i olika konstellationer t.ex om ledare vill bo för sig eller om det finns personer med särskilda behov eller önskemål om att bo avskilt eller i mindre grupp.

Om ni under ert träningsläger istället önskar bo i hotellets rum går även detta bra. Hotellet har 34 rum varav flertalet är alldeles nyrenoverade.

Läs mer om Sport Lodge här.

TRÄNINGSHOTELL I SVERIGE MED UTMÄRKTA FACILITETER RUNT HÖRNET

Det öppnas upp stora möjligheter när du arrangerar träningsläger hos oss. Här finner du bland annat nybyggd multisportanläggning med inomhusgräsplan, 11-manna gräsplan för fotboll direkt utanför dörren, nybyggd padelhall och ishall, för att endast nämna några av faciliteterna för träning.

Mellan all träning brukar att hyra simhallen med rutschkanor, bubbelbad, bastu och två bassänger vara ett populärt inslag. Så är även att hyra bowlinghallen eller den nya padelhallen som finns precis vid boendet.

Oavsett om vilken sport som är aktuell så är Tyringe Sport Camp en högeffektiv destination för klubbarna som söker det lilla extra.

Träningsläger med utmärkta faciliteter
Mat under träningslägret

MAT UNDER ERT TRÄNINGSLÄGER

För att orka med träningen och hålla energin uppe vid träning erbjuder vi vällagad, god och hälsosam mat anpassad för våra besökare på träningsläger. 

Till maten serveras alltid olika grönsaker och sallader.
Maten serveras på buffé såväl vid frukost, lunch som middag så att du som besökare kan välja det som du tycker om. 

Deltagarna på träningsläger äter sin mat inne i en av hotellets rymliga och fina matsalar som endast ligger några få steg från boendet i Sport Lodge.

AKTIVITETSRUM OCH KONFERENSLOKALER UNDER TRÄNINGSLÄGRET

AKTIVITETSRUM OCH KONFERENSLOKALER UNDER TRÄNINGSLÄGRET

Deltagarna på träningslägret har under sitt läger under tillgång till hotellets 600 kvm stora aktivitetsrum. Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, alltifrån pingisbord, dartkastning, liten innebandyrink, storbildsmöjligheter, fotbollsspel och mycket mer. 

Helt enkelt något för alla. Föreningen/laget ansvarar för att de saker som finns tillgängliga lämnas i samma skick som när ni kom.

KONFERENSRUM FÖR TRÄNINGSLÄGER

Om man under sitt träningsläger önskar använda något av våra konferensrum för en genomgång, föreläsning eller kanske gemensam bio eller tv-tittande på kvällen kan vi erbjuda konferensrum för er att boka som rymmer alltifrån 4 upptill 200 sittande personer. Läs mer om våra konferenslokaler här.

Träningsläger konferensrum

VÅRA UPPLÄGG FÖR TRÄNINGSLÄGER

Rum för träningsläger

2 DAGARS TRÄNINGSLÄGER

Vårt 2 dagars träningsläger passar er som önskar ett intensivt träningsläger eller för barn/ungdomar som är på sitt första träningsläger. 

Med vårt effektiva upplägg för dagarna finns det ändå gott om tid för trevliga möjligheter att sammansvetsa gruppen utöver träningspassen. 

Läs mer om vårt upplägg för 2 dagars träningsläger.

3 DAGARS TRÄNINGSLÄGER

Vårt 3 dagars träningsläger är ett perfekt läger som sätter fokus på bra och varierande träningsmöjligheter och sammansvetsar gruppen på ett fantastiskt sätt.

I konceptet finns flera pass inom just er sport men även inslag av andra aktiviteter. 

Ett kanonbra prisvärt och bekvämt träningsläger för just er! 

Läs mer om vårt upplägg för 3 dagars träningsläger.

Träningsläger efter förfrågan

Om något av våra färdiga 2- eller 3 dagars koncept inte passar er eller om ni vill ha ett längre läger är ni mycket välkomna att kontakta oss så löser vi ert läger på bästa vis.

Läs mer här.

FRÅGOR & SVAR KRING TRÄNINGSLÄGER

I Sport Lodge finns våningssängar och vid varje säng finns madrass, täcke och kudde. Ni ombesörjer själva att ta med lakan, påslakan och örngott. Det är ett krav att ni bäddar sängarna med detta.

Vi rekommenderar starkt att ni duschar i den idrottsanläggning där ni utövar er träning. Det finns få duschar på Sport Lodge. På Sport Lodge finns det tre toaletter samt flera tvättställ för tandborstning mm.

Nej, träningstider ansvarar ni själva för att boka. Kostnaden för dessa ingår inte heller i kostnaden för er vistelse på Tyringe Sport Camp.

Klicka och läs mer om våra upplägg här.

Ledarna kan välja att bo i sovsalen tillsammans med utövarna alternativt i rum i direkt anslutning. Så ledarna och utövarna är alltid i närhet till varandra.

Det beror bl.a. på vilket datum ni önskar komma, hur länge ni önskar stanna och framförallt av vilket antal ni är som kommer. Men ett träningsläger hos oss är garanterat ett av de mest prisvärda träningsläger du kan hitta runt om i Sverige.

Skoj! I er förfrågan till oss ange alltid: Önskat datum för vistelsen, antal övernattande personer, vilka måltider som önskas samt inom vilken idrott ni är aktiva. Klicka här för att skicka förfrågan.