CAFÈET.

STORA MATSALEN.

GALLERIET.

HOTELLBAREN.

LOBBYN.

VERANDAN.

Tyringe Kurhotell har flera olika festlokaler som är tillgängliga utifrån dina behov.

Festlokaler

Ska en oförglömlig fest arrangeras? Då har vi på Tyringe Kurhotell i Hässleholm i Skåne det du behöver. På vårt anrika hotell, inbäddat i grönska, erbjuder vi vackra festlokaler för alla minnesvärda tillställningar. Från stora bröllopsfester till små födelsedagsmiddagar, hos oss kan du låta arrangera alla tänkbara tillställningar. Känn dig trygg med det faktum att vi har det just du behöver för att göra festen helt enkelt oförglömlig.

Biblioteket

I en mysig Herrgårdsmiljö bjuder matsalen Biblioteket plats för 35 personer. Med en murad öppen spis och en anrik bokhylla är Biblioteket den perfekta lokalen för det mindre sällskapet som vill njuta av en lika trevlig som minnesvärd tillställning.

Stora matsalen

Bland kristallkronor och stilfull inredning ger Stora Matsalen plats för 120 ätande gäster. Den uppskattade lokalen är därmed perfekt för större tillställningar, såsom bröllop och liknande arrangemang.

Cafeet

I härligt Bistromiljö och med direkt anslutning till vår fina glasveranda har vi vår lokal som vi kallar Cafeet. Här passar middagar och arrangemang med upptill 75 personer utmärkt.

Galleriet

Galleriet är en lokal som är alldeles nyrenoverad och passar bra för lite mindre sällskap på 20-30 personer. Ligger i direkt anslutning till såväl Stora matsalen som vårt Bibliotek vilket innebär att vi snabbt kan ställa om till riktigt stora arrangemang.

Lobbyn

Vår nyrenoverade Lobby är hotellets hjärta och här njuter man gärna av ett mingel innan middagen eller kaffe och avec efter en härlig middag i någon av våra matsalar.

Välkommen med din förfrågan så ska vi göra vårt yttersta för att skapa en minnesvärd upplevelse.

Vill du läsa mer om vårt hotell? Läs mer här.

Festmenyer

Till menyförslag

Bo på hotellet

Våra rum/Boka

Konferens

Konferenspaket