Träningsläger i Skåne för dig och din klubb.

Träningsläger – Tyringe Sport Camp

Tyringe Sport Camp i Skåne erbjuder träningsläger i anpassade paket för lag och föreningar och individuella satsningar i kurortsmiljö med moderna förtecken.

Gemensam inkvartering i vår Sport Lodge i kombination med Kurhotellet och unika träningsmöjligheter gör oss till ett prisvärt och nyskapande träningsläger.

Vår Sport Lodge är flexibel med flera olika små och större utrymmen där man kan välja att bo i olika konstellationer. Totalt sett så rymmer vår Sport Lodge drygt 100 personer.

Här finns en fullskalig multisportanläggning med helt nybyggd inomhusgräsplan, 11-manna gräsplan direkt utanför dörren, ishall, simhall med relaxmöjligheter och magiska löpslingor för att endast nämna några av faciliteterna. Oavsett om det är ishockey, fotboll, innebandy, konståkning, orientering eller någon annan sport som är aktuell så Tyringe Sport Camp en högeffektiv destination för klubbarna som söker det lilla extra.
Toppa tävlingsformen och svetsa samman laget: vi erbjuder träningsläger för flera discipliner, med inkvartering i vår Sport Lodge där idrottarna bor tillsammans och svetsas samman. Medföljande föräldrar kan checka in på Kurhotellet, satsa på sin egen sport och njuta  i natursköna omgivningar.
Förfinad komfort, toppmoderna träningsanläggningar och flexibla lösningar gör Tyringe Kurhotell till en plats där både juniorer, föräldrar och professionella sportutövare trivs. Vi är en nyskapande destination för träning och gemenskap med välmående i fokus.
Ta del av våra koncept för 2 eller 3 dagars läger som givetvis anpassas efter dina önskemål eller kontakta oss så löser vi just ditt önskade upplägg.

2 dagars träningsläger

OM LÄGRET

3 dagars träningsläger

OM LÄGRET

Anpassade träningsläger

KONTAKTA OSS