Träningsläger i Skåne för dig och din klubb.

Träningsläger – Tyringe Sport Camp

Träningsläger för ditt lag eller förening


Med vårt koncept Tyringe Sport Camp erbjuder vi träningsläger i anpassade paket för lag och föreningar och individuella satsningar i kurortsmiljö med moderna förtecken. Hotellet har lång erfarenhet av att arrangera träningsläger och sista tiden har konceptet utvecklats och samtliga faciliteter genomgått en omfattande renovering.

Det finns unika möjligheter till att arrangera träningsläger på hotellet tack vare den stora mängd av idrottsanläggningar som finns i direkt anslutning till hotellet. Ta gärna del av de olika träningsmöjligheterna och idrottsanläggningarna här

Toppa tävlingsformen och svetsa samman laget: vi erbjuder träningsläger för flera discipliner, med inkvartering i vår Sport Lodge där idrottarna bor tillsammans och svetsas samman.

Medföljande föräldrar kan checka in på Kurhotellet, satsa på sin egen sport och njuta  i natursköna omgivningar.

Förfinad komfort, toppmoderna träningsanläggningar och flexibla lösningar gör Tyringe Kurhotell till en plats där både juniorer, föräldrar och professionella sportutövare trivs. Vi är en nyskapande destination för träning och gemenskap med välmående i fokus.

Ta del av våra koncept för 2 dagars läger eller 3 dagars läger som givetvis anpassas efter dina önskemål eller kontakta oss så löser vi just ditt önskade upplägg.


Träningsläger inom flera idrotter

Det finns möjligheter att arrangera träningsläger inom flera olika idrotter tack vare de olika anläggningarna som finns endast en kort promenad från hotellet. Träningsläger inom fotboll, ishockey, konståkning, handboll och innebandy är vanligt förekommande.

 

Unikt och roligt boende under träningslägret

Gemensam inkvartering i vår Sport Lodge i kombination med Kurhotellet och unika träningsmöjligheter gör oss till ett prisvärt och nyskapande träningsläger.Vår Sport Lodge är flexibel med flera olika små och större sovsalar och sovrum där man kan välja att bo i olika konstellationer t ex om ledare vill bo för sig eller om det finns personer med särskilda behov eller önskemål om att bo avskiljt eller i mindre grupp.

Totalt sett så rymmer vår Sport Lodge drygt 100 personer.

Sport Lodge är en egen och avskiljd del från övriga hotellets verksamhet och skapar därför möjligheter till att skräddarsy ert träningsläger efter era önskemål utan att behöva kompromissa.

Om man under träningslägret istället önskar bo i hotellets rum går givetvis även detta bra. Hotellet har 34 rum varav flertalet är alldeles nyrenoverade.

Att göra under träningslägret

 

Det finns stora möjligeheter när du arrangerar träningsläger hos oss. Här finns en fullskalig multisportanläggning med helt nybyggd inomhusgräsplan, 11-manna gräsplan direkt utanför dörren, ishall, simhall med relaxmöjligheter och magiska löpslingor för att endast nämna några av faciliteterna. Oavsett om det är ishockey, fotboll, innebandy, konståkning, orientering eller någon annan sport som är aktuell så Tyringe Sport Camp en högeffektiv destination för klubbarna som söker det lilla extra.

Ta del av idrottsanläggningarna och dess unikt korta avstånd till hotellet här.

Mat under träningslägret

 

För att kunna träna hårt och hålla energin uppe erbjuder vi vällagad och näringsrik och god mat anpassad för våra besökare på idrottslägren. Till maten serveras alltid olika grönsaker och sallader. Maten serveras på buffe såväl vid frukost, lunch som middag så du som besökare kan välja det som du önskar och tycker om. Deltagarna på träningslägret äter inne i en av hotellets stora, rymliga och fina matsalar som endast ligger några få steg från boendet i Sport Lodge.

 

Aktivitetsrum och konferenslokaler under träningslägret

 

Deltagarna på träningslägret har under sitt läger under tillgång till hotellets 600 kvm stora aktivtetsrum. Här finns flera olika saker tillgängliga för er. Alltifrån pingisbord, dartkastning, liten innebandyrink, tv-hörna, storbildsmöjligheter, puttinggreen, fotbollsspel mm. Helt enkelt något för alla.

Om man under sitt träningsläger önskar använda något av våra konferensrum för en genomgång, föreläsning eller kanske gemensam bio eller tv-tittande på kvällen så erbjuder hotellet flera olika möjligheter. Vi har konferensrum som rymmer alltifrån 4 upptill 200 sittander personer. Samtliga med väl fungerande teknik.

2 dagars träningsläger

OM LÄGRET

3 dagars träningsläger

OM LÄGRET

Anpassade träningsläger

KONTAKTA OSS