Klimatneutral konferens i nyrenoverade lokaler

Med anor från tidigt 1900-tal erbjuder vi på Tyringe Kurhotell stilfulla lokaler nära Hässleholm i Skåne. Med oss behöver du inte välja mellan en effektiv konferens och ett naturnära hotell i avkopplande miljö, vi erbjuder allt under ett och samma tak. Vi har sju konferenslokaler som rymmer mellan 2 – 200 personer samt flera grupprum. Våra konferenslokaler renoverades och stod färdiga i början av 2020.
Allt ingår i konferenspaketen.
I samtliga konferenspaket ingår det allt som ni kan tänkas behöva under konferensen, som vatten, frukt och säsongens godsaker. Konferens lokalerna är utrustade med WiFi, kanon, blädderblock och konferensmaterial. På vårt anrika hotell kan alla deltagare sedan sova gott i hemtrevliga rum efter en givande konferensdag.
Med tanke på att vi har naturen runt hörnet så erbjuder vi gärna natursinspirerande korta avbrott i den konferens för att främja kreatviteten under din konferens. Se mer under “Konferensaktiviteter”.

Nedan information kring våra olika konferenslokaler:

Grupprum - max 4 pers.

Är ni ett litet sällskap på upptill 4 personer men ändå vill ha en bra konferensmiljö är våra minsta konferensrum perfekta för er.
Här sitter ni bekvämt i möbler från Johansson Design och har ett fullutrustat litet konferensrum till ert förfogande.
Fika serveras i vår härliga lobby och ni äter era måltider i vår vackra matsal.

Styrelserummet - upptill 8 pers.

För sällskap på upptill 8 personer har vi vårt härliga ”styrelserum” – här huserade förr i tiden hotellets intendent.
Här sitter ni bekvämt i möbler från Johansson Design och har ett fullutrustat konferensrum till ert förfogande.
Fika serveras i vår härliga lobby och ni äter era måltider i vår vackra matsal.

Björka 8-50 pers.

För sällskap på 8-50 personer så har vi vårt konferensrum Björka som också detta är nyrenoverat. Rummet kan möbleras utifrån mötets syfte och önskemål och i direkt anslutning till konferensrummet så har ni tillgång till vår härliga innergård för korta och snabba effektiva pauser i friska luften.
Fika serveras i vår härliga lobby och ni äter era måltider i vår vackra matsal.

Breidablick 50-200 pers.

I Breidablick kan vi ta emot stora sällskap från 50 och upptill 200 sittande personer. Lokalen är också flexibel för produktvisningar och minimässor. Möbleringen kan anpassas efter önskemål och vår innergård är i direkt anslutning till konferensrummet.

Konferenspaket

Läs mer

Klimatneutral konferens

Vi tar ansvar

Övernattning

Rummen