Konferensaktiviteter

Konferensaktiviter för en lyckad konferens

För att sammansvetsa konferensdeltagarna eller för att få en kort paus i konferensen är det ett stort värde att få in något som främjar kreativiteten och bidrar til en lyckad konferens.

Vi erbjuder flera olika möjligheter för detta och nedan av dessa ser du nedan. Det finns givetvis fler och vi tror mycket på enkla naturnära upplevelser och där har vi på Tyringe Kurhotell de bästa förutsättningarna.

Välkommen att kontakta oss så hittar vi något som passar era behov och er konferens.

Nedan ser ni några av de aktiviteter vi erbjuder.

Dricka brunn

Dricka Brunn
Besöket vid radiumkällan är en rogivande och avslappande utflykt på ca 1-1½ timme.

Radiumkällan finns i ett naturskönt skogsområde bara 10 minuters gångavstånd från Kurhotellet.

Källan är ett arv från Tyringes tid som kurort i början på 1900-talet.

Redan på den tiden ansågs vattnet vara särskilt hälsosamt att dricka.

Drickabrunn är en gammal tradition i Tyringe och troligen den äldsta i Hässleholms kommun.

Kneippkuren lanserades av den tyska pastorn Sebastian Kneipp redan 1848.

Det är en kallvattensbehandling med bl a barfotapromenader i fuktigt gräs och kallt vatten samt doppande av underarmarna i kallt vatten .

Att vandra till Radiumkällan och dricka vattnet där var redan för hundra år sedan obligatoriskt på Tyringe Vattenkuranstalt.

 

Dinner Games och Företagsspel

Vill du skapa motiverade medarbetare och få ut mer av din konferens? Boka en lika rolig som uppskattad aktivitet . Tillsammans med extern samarbetspartner har vi flera olika upplägg. Det här är teambuilding när den är som bäst.

Kontakta oss med fin förfrågan.

 

Provning i Baccus Källa

I vår egna mysiga vinkällare Baccus och omgiven av brinnande kandelabrar – arrangerar vi flera olika provningar. Vi kan erbjuda vin, whisky, rom och chokladprovningar. Perfekt stämningshöjare innan kvällens middag.
Tidsåtgång: 30-45 minuter.

Pris: På förfrågan.

Hälsopaus i Sanatorieskogen

I stället för sedvanlig fika så packar vi ihop fika-korgar till er som ni enkelt tar med er och promenerar med till Sanatorieskogen som är en promenad på 5 minuter. Vid det vackra springvattnet stannar ni och tar er fika ute i det fria. En energigivande paus med inbyggd enkel rörelse i form av promenad – enkelt, effektivt och garanterat uppskattat.

Tidsåtgång: 30-40 minuters paus i konferensen.
Pris: 65 kr per konferensdeltagare som tillkommer på konferenspriserna.

Lunch @ The Veranda

Är ni 4-10 personer på konferensen och vill ni sätta lite extra spets på er konferenslunch rekommenderar vi att ni äter denna på vår nyrenoverade vackra glasveranda. Här sitter ni i härlig avskild miljö och utöver konferenslunchen serveras ni kaffe och en god dessert vid bordet efter lunchen.
Pris: 95 kr per konferensdeltagare som tillkommer på konferenspriserna.