ÖVERNATTNING ELLER KONFERENS  MED MINIMALT MILJÖAVTRYCK

 

Världen är stor. Tyringe är litet. Vi backar dock inte för vårt ansvar i att skapa en bättre framtid och vill lämna så lite klimatavtryck som möjligt efter oss. Vi anstränger oss för att skapa så litet klimatavtryck som möjligt. Vi hoppas du delar vår vision och hjälper oss på vägen.

Vistelsen hos oss är sedan 2020 klimatneutral.

Vi ska, lite förenklat, beskriva hur vi gör din vistelse hos oss klimatneutral – det vi enkelt förstår kan vi också påverka.

Våra 3 steg mot en klimatneutral upplevelse på Tyringe Kurhotell.

  1. Vi försöker göra medvetna val i vår drift av hotellet. Några exempel är att vi alltid försöker köpa råvaror från lokala och schyssta partners, vi investerar i sensorstyrd och effektiv belysning och eliminerar inköpsval med onödig negativ miljöpåverkan.
    Vi uppmuntrar också våra gäster att göra smarta val under sin vistelse hos oss.
  2. Vi har tillsammans med extern expertis beräknat vårt miljöavtryck i form av Co2 påverkan när det gäller hotellövernattningar och konferensbesök.
  3. Vi investerar i Co2 positiva projekt motsvarande som går åt för din övernattning eller konferens. Det projekt vi investerar i är ett solenergiprojekt i Bhilwara-distriktet i Indien som genererar 8700 ton mindre koldioxidpåverkan varje år*.

 

Ansvaret är inte hos oss eller hos dig. Det är gemensamt. Och nu antar vi utmaningen.