0451 - 577 70

Festmeny

Vår festmeny är anpassad för att passa de flesta fester och högtider. Har Ni önskemål om andra rätter så ta kontakt med oss så löser vi det! För bokning av festmenyn krävs minst 12 personer och minst 2 rätter. Vi behöver ha Er bokning minst 3 dagar innan. Priserna avser att samtliga väljer samma meny. Naturligvis anpassar vi oss efter allergier etc. Välkomna med Er bokning!

Förrätter

Pilgrimsmusslor crème double med sugarsnaps tomat 115:-
 
Laxcarpaccio, serveras med apelsinvinägrett och Västerbottenost krutonger 95:-

Chilikräftröra i parmarullar serveras med krutonger samt plocksallad 85:-

Bruschetta med tomat/basilika samt getostkräm 72:-

Hummer och kräftsoppa serverad med oststänger 130:-

Proscuttio med färsk sparris, nerkokt balsamique parmesan samt plocksallad 105:-

Toast Skagen toppad med stenbitsrom, serveras med plocksallad 105:-

Varmrätter

Majskycklingfilé med rostad paprikasky samt friterad risotto 180:-

Helstekt bergtunna Grenoble med rödbetor, kapris och brynt smör, serveras med dillslungad potatis 235:-

Smörstekt gös med gräddkokt savoykål, skogssvamp samt potatisstomp 175:-

Tomat- och musselfylld torskrygg på fänkål och sockerärtor, serverad med saffransås samt dillslungad potatis 195:-

Oxfilé surf ´n surf serverad med friterad jätteräka, bearnaisesås och potatiskaka 245:-

Ankbröst serverad med spenat och portabellosvamp, samt rosmarinsky och potatisgratäng 235:-
 
Fläskmedaljonger med pumpakräm, olivsky och potatisgratäng 215:-

Desserter

Crème Brûlée med päronkompott och äppelsorbet 95:-

Vit chokladkaka med chokladglass samt kokosflarn 85:-

Glass på smuldeg serveras med bär, marinerade i Grand Marnier 75:-

Chokladfondant med hallonglass, kanderade nötter samt saltkola 75:-

Marängswiss med tobleronedoppade bananer, maräng och glass 75:-